Ja es poden adquirir les entrades per la mostra de teatre El Petit Format

Avui s’han posat a la venda les entrades per la mostra de teatre El Petit Format, que després de l’èxit de la primera edició torna amb vuit companyies programades i dos espectacles gratuïts.

Del 24 al 27 de novembre els espectacles teatrals de petit format tornaran a prendre el protagonisme a Olot. La companyia una càpsula de teatre tira endavant la segona edició de la Mostra Petit Format amb la voluntat d’aconseguir un vincle intimista entre l’espectador i l’artista en ambients i espais escènics reduïts de la ciutat. Enguany la mostra durarà quatre dies, un més que en la primera edició i s’hi podrà veure a vuit companyies i dos espectacles gratuïts. El cap de cartell és ‘Venus i Adonis’ amb Emma Vilarassau, Jordi Bosch i la música del violoncel•lista Lluís Claret que faran gaudir al públic de l’essència dels poemes i la passió del teatre.
El petit format també inclou propostes pels més menuts amb la companyia ‘Deparranda’ i els seus Contes d’un cove’ i, encara pensant en acostar el teatre als infants, repeteixen l’experiència a les escoles. Els nens i nenes de P3 dels centres educatius d’Olot i també de l’Escola Joan XXIII podran gaudir del conte d’en Patufet amb un espectacle d’ombres.
Avui s’han posar a la venda les entrades per a tots els espectacles. Els preus oscil•len entre els 6 i els 15 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal d’Olot, a Can Trincheria i també a la pàgina web de El Petit format.