Mossèn Pere Domènech i Mossèn Enric Tubert substitueixen Lluís Solà i Miquel Ramió a les parròquies garrotxines

Enguany a les parròquies de la Garrotxa hi ha canvis notables. Mossèn Lluís Solà ha rebut la jubilació canònica i serà substituit per mossèn Pere Domènech a la parròquia de Sant Esteve. Mossèn Enric Tubert es responsabilitarà de les parròquies de Sant Pere Màrtir i Sant Roc d’Olot, Riudaura i Sant Andreu del Coll, en substitució de mossèn Miquel Ramió, que assumirà les parròquies de Santa Susanna del Mercadal i de la Catedral-Mare de Déu del Carme de Girona.

El Bisbat de Girona va celebrar divendres l’acte de presa de possessió dels nous càrrecs diocesans i parroquials. A Olot hi han canvis notables: mossèn Lluís Sola es jubila i el substituirà mossèn Pere Domènech fins ara rector del Mercadal i del Carme de Girona, que es farà càrrec de les parròquies de Sant Esteve i Sant Cristòfol les Fonts d’Olot. Per altra banda mossèn Enric Tubert, canviarà el càrrec de rector de Palamós per el de rector de les parròquies olotines de Sant Pere Màrtir i Sant Roc, substituint a mossèn Miquel Ramió. Mossèn Pere Domènech, a partir del proper diumenge ja es farà càrrec de les misses del diumenge a l’església de Sant Esteve.

x