UNED Garrotxa obre les inscripcions per al curs 2016-2017 amb novetats formatives

La Universitat Nacional d’Educació a Distància de la Garrotxa ha obert les inscripcions a les seves ofertes formatives. Ho fa amb continuïtat en els cursos d’accés per a majors de 25 anys i en els graus universitaris. No obstant, presenta novetats en l’oferta d’idiomes i en l’apartat UNED Sènior, enfocat a majors de 50 anys.

UNED Garrotxa ja ha obert les matricules per al curs 2016-2017 i ho ha fet amb continuïtat en la seva oferta formativa, però també amb novetats. Els cursos d’accés per a majors de 25, 40 i 45 anys continuen en l’oferta formativa de la UNED, de la mateixa manera que els Graus d’Història de l’Art i Ciències Ambientals. En l’àmbit d’idiomes si que hi ha novetats, per exemple l’ampliació d’oferta de cursos en alemany. En l’apartat UNED Sènior s’ha inclòs un nou curs de matemàtiques enfocat a l’ús quotidià d’aquesta ciència.

Enguany, UNED Garrotxa impartirà la segona edició del curs de Gestió Forestal Sostenible, que permet reconèixer crèdits universitaris. El curs de Gestió Forestal Sostenible és un intensiu de 4 dies que compta amb 6 professors especialitzats i amb sortides de camp per completar la teoria. Amb tot, UNED Garrotxa ja ha començat a gestionar inscripcions per als seus cursos, la data límit per matricular-se és el 20 d’octubre.

.