Tornen les xerrades d’Els dijous de l’Òmnium amb Quim Torra, Josep Torrent i Marta Abaladejo

Òmnium Garrotxa oferirà un cicle de xerrades, “Els dijous de l’Òmnium”,  de setembre a desembre. Hi participaran els escriptors Josep Torrent i Rosa Elvira Presmanes, la ‘coach’ Marta Albaladejo i l’advocat i expresident l’Òmnium, Quim Torra.

Òmnium Garrotxa ha organitzat quatre conferències repartides entre els mesos de setembre a desembre. Les activitats programades són de temàtica variada. El cicle arrenca el 22 de setembre amb l’escriptor Josep Torrent, que presentarà la novel·la policíaca ‘996’. El 6 d’octubre Joaquim Torra, expresident d’Òmnium Cultural, farà la conferència ‘Els últims cent metres. El full de ruta per guanyar la República Catalana’ sobre com culminar el procés sobiranista.

El 3 de novembre la filòloga, professora i ‘coach’ Marta Albaladejo parlarà de l’art de l’argumentació i de la paraula amb la xerrada ‘Podem convèncer amb la paraula? Argumentar, motivar, fer claus de judo verbal’. L’autora Rosa Elvira Presmanes tancarà el cicle, l’1 de desembre, amb la presentació del llibre ‘El segrest de la Deesa’, que gira entorn de les llegendes i símbols de la muntanya de Montserrat.

Tots els actes començaran a dos quarts de vuit del vespre a la seu de l’entitat, al carrer Sant Pere Màrtir d’Olot.