El Consell Comarcal de la Garrotxa comprarà per 133.000 euros els baixos de Can Murat

El Consell Comarcal de la Garrotxa ja té pactada per 133.000 euros la compra dels baixos de Can Murat, a l’avinguda 11 de setembre. L’adquisició, que s’ha informat a la junta de govern aquesta setmana, suposarà ampliar en 180 metres quadrats la superfície útil de l’ens comarcal. En aquest nou espai, s’hi preveu ubicar les dependències de Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge així com també una sala polivalent de reunions i espai d’arxiu.

Els baixos d’aquest edifici, Can Murat, situat al número 16 de l’avinguda 11 de Setembre d’Olot passaran a formar part del Consell Comarcal de la Garrotxa abans de finals d’any. La institució ha pactat la compra per 133.000 euros d’aquest espai, que suposarà ampliar en 180 metres quadrats les seves dependències, solucionant així una de les necessitats de l’ens.

Es preveu que en els baixos d’aquest edifici, que esta situat just al costat de la seu del Consell Comarcal, s’hi ubiquin les dependències de Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge. Aquests ocuparan una de les tres sales que conté. Un altre dels espais es convertirà en una sala polivalent per dur-hi a terme reunions i finalment, una planta subterrània per arxiu.

El consell comarcal preveu realitzar la compra i adjudicar les obres d’acondiciament de l’espai aquest 2016. L’adequació es tirarà endavant amb un romanent d’uns 60.000 euros dels pressupostos del 2015.

Els detalls de l’adjudicació s’han informat a la junta de govern aquesta setmana i es preveu que aquest edifici estigui en funcionament la primavera del 2017.

x