La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts organitza per primer cop una ‘Zombie Walk’

La propera edició de la Fira Internacional de Bruixeria es celebrarà com sempre el primer cap de setmana d’octubre, i aquest any arriba amb novetats. Per primer cop s’organitzarà una ‘Zombie Walk’, que de ben segur que atraurà a la gent però també n’espantarà a més d’un.


Sant Joan les Fonts és un poble de bruixes, però aquest 2016  decideix integrar a la seva Fira Internacional de Bruixeria als ‘zombies’. En motiu de la presentació del llibre Alerta Z Ébola de Xevi Vila, el dissabte 1 a les vuit del vespre al Castell de Juvinyà, l’organització de la fira ha preparat una ‘Zombie Walk’, en col·laboració amb els creadors de l’activitat a Sitges, la més coneguda de Catalunya. Aquest esdeveniment consisteix en una cercavila pels carrers del municipi on els participants van disfressats de ‘morts vivents’. La Fira posarà a disposició dels assistents un punt de maquillage zombie gratuït al clot de l’Infern, i posteriorment s’hauran de desplaçar a Juvinyà per arrencar la Zombie Walk a partir de dos quarts de nou del vespre. Un quart d’hora més tard es preveu l’arribada al Clot de l’Infern, on hi haurà una batalla entre bruixes i zombies. No sabem qui guanyarà, però després d’aquesta trobada es farà un sopar temàtic amb els participants.

 

Notícies relacionades:
– La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts celebra el seu desè aniversari recordant totes les cultures que hi han estat presents