El Servei de Català Olot – La Garrotxa ha editat uns vídeos per animar a penjabis, xinesos i marroquins a aprendre català

El Servei de Català Olot – La Garrotxa ha editat uns vídeos en què tres ciutadans d’origen estranger expliquen què els ha significat aprendre aquesta llengua. Ho fan en el seu idioma matern i també en català per animar al públic a apuntar-se als cursos del servei.


El Servei de Català Olot – la Garrotxa ha començat el curs amb una campanya per animar a les persones d’origen estranger, sobretot panjabis, xinesos i marroquins, a aprendre català. Per fer-ho ha editat uns vídeos en que tres ciutadans expliquen què els hi ha significat aprendre la llengua. Els protagonistes, en Jaskirat, la Xiu Mei i la Laila es dirigeixen a la seva comunitat primer en l’idioma matern i després en català per explicar-los els avantatges que els ha suposat aprendre la llengua del país en el que resideixen actualment.

Els vídeos els ha editat el Servei de Català Olot- La Garrotxa i es poden trobar a la seva pàgina web. Ara els faran córrer per les xarxes socials per convèncer als garrotxins d’origen estranger a apuntar-se a un curs de català.

x