El Club Natació Olot presentarà dimecres el finançament del projecte de remodelació de les instal·lacions

El Club Natació Olot, una de les entitats esportives més importants i amb més socis de les comarques de Girona, sembla que està més a prop que mai d’impulsar les obres de remodelació de les seves instal•lacions. És una informació que ha pogut saber Olot Televisió i que ha confirmat avui el mateix club.

El projecte d’obres i reformes respon bàsicament al proposat el 2012 tot i que recull algunes de les propostes suggerides pels socis com, per exemple, l’espai que ocuparà una de les piscines exteriors. Pel que fa al finançament d’aquestes obres, i sempre segons fonts del mateix club, s’han aconseguit unes importants millores, que beneficiaran directament els socis. Els detalls es donaran a conèixer dimecres de la setmana vinent, quan està previst que es faci la presentació oficial del projecte amb totes les parts implicades.

x