Olot s’afegeix avui a la preestrena mundial del documental ‘Eight days a week’ sobre els Beatles

L’Associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, els FANS, porten avui a Olot l’estrena mundial de la darrera pel·lícula documental sobre els Beatles. El film es podrà veure en primícia a la gran majoria de capitals europees, però la insistència de l’entitat ha permès que es pugui projectar a la capital garrotxina al mateix moment.

Els Beatles, sense cap mena de dubte una icona de la música, s’apropen avui al públic garrotxí. Ho faran a través de l’estrena mundial del documental ‘The Beatles: eight days a week’, dirigida per l’oscaritzat Ron Howard, on es repassa la trajectòria del grup de Liverpool a través d’imatges inèdites de les seves gires americanes. El film, però, persegueix en el seu rerefons desvetllar una qüestió: per què The Beatles van deixar de fer concerts en públic?

Londres, Barcelona, Berlin, Madrid, Paris…la pel·lícula es veurà des d’avui mateix en preestrena a les principals ciutats del món, però també es veurà a Olot. L’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, els FANS, han aconseguit que la ciutat sigui de les poques de mida mitjana del món on es projectarà el documental.

Aquesta preestrena comptarà amb retransmissions en directe del que passi a Londres, amb la presència dels membres vius dels The Beatles, a partir de les set de la tarda. Posteriorment, també es podrà escoltar mitja hora del concert que va fer el grup a Nova York el 1965, per acabar amb un aperitiu al mateix vestíbul dels cinemes. La projecció forma part del quinzè aniversari de FANS, que va iniciar els actes de celebració amb els concerts que van organitzar durant les darreres Festes del Tura d’Olot.