Presenten al públic el projecte Art a l’Aula de Fons d’Art Galeria que s’emetrà per Olot Televisió aquesta temporada

Com vam avançar fa uns dies, la nova temporada d’OLOT TELEVISIÓ ve farcida de novetats. Ahir al vespre es va fer la presentació en públic d’un dels programes nous que seran a la graella d’enguany, l’Art a l’Aula, una iniciativa en què aquesta casa ha anat de la mà de Fons d’Art Galeria.

Fons d’art Galeria d’Olot va iniciar el curs passat un projecte innovador, l’Art a l’Aula, per impulsar la creativitat dels alumnes de 5è i 6è de primària de la Garrotxa. Consistia de portar artistes referents no només de la comarca sinó en àmbit nacional a les escoles: els convidats ensenyaven als joves noves tècniques plàstiques o escultòriques, i ells, creaven les seves pròpies obres d’art.

L’experiència Art a l’Aula s’emetrà per Olot Televisió durant aquesta temporada, per això s’ha presentat en societat al claustre de l’Hospici. En la presentació, que va tenir lloc ahir al vespre, es va inaugurar també l’exposició de les obres dels alumnes participants en el projecte, pertanyents a centres de tota la Garrotxa. L’acte va comptar amb la presència de representants de la Fundació Bancària la Caixa i la Diputació de Girona, que recolzen el projecte, així com de pares, nens i alguns dels artistes involucrats en el projecte.

 

Notícies relacionades:
– Quatre nous programes, més directes i renovació gràfica, les novetats de la nova temporada d’Olot Televisió

x