Olot acull l’entrega dels premis Viles Florides

Avui Olot acull l’entrega de premis Viles Florides. Aquest és un reconeixement que atorga anualment la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. L’entrega de premis es farà a la tarda, amb la presència de la consellera d’Agricultura Meritxell Serret. Durant al matí s’ha fet una jornada tècnica a la Sala El Torín.

Olot l’any passat va obtenir quatre flors d’honor en l’entrega dels guardons Viles Florides, que pretenen fomentar la millora dels espais verds. El reconeixement que va rebre la capital garrotxina és el màxim guardó i és l’únic municipi català que l’ha aconseguit fins al moment. Per aquest motiu, la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, impulsora de la iniciativa ha escollit Olot per dur-hi a terme l’entrega dels premis d’aquest 2016.

Aquest matí, s’ha dut a terme la jornada tècnica que ha comptat amb una conferència de la xef olotina, Fina Puigdevall, que sempre té present el paisatge en la seva cuina. També s’ha fet una xerrada amb Joan Noguer, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb seu a Olot.

Aquesta tarda, es durà a terme l’entrega dels guardons. Enguany s’han ampliat els municipis que participen en la iniciativa i per tant, també s’entregaran més flors. L’acte es farà al Parc Nou d’Olot i comptarà amb la presència de la consellera d’Agricultura Meritxell Serret.

 

Notícies relacionades: 
– La instal·lació La Florida anuncia la trobada de Viles Florides a Olot el mes que ve
– Olot serà l’amfitrió de la gala de les Viles Florides
Olot es converteix en el primer municipi català en aconseguir quatre flors d’honor com a ‘Vila Florida’