Sant Feliu de Pallerols comptarà amb una escola de música municipal que començarà la seva activitat el mes que ve

Sant Feliu de Pallerols encara un curs amb moltes novetats per al poble. En àmbit cultural, tiraran endavant una Escola de Música i s’espera tenir novetats properament sobre el centre d’Interpretació de la Faràndula i la Residència de Gent Gran. Per altra banda, l’alcalde també ha admès que l’auditoria per la gestió en la construcció del Pla de Bastons encara no està feta.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols avança a bon ritme per fer realitat la residència de gent gran. El proper pas és l’adjudicació de les obres, que es farà abans que acabi aquest mes. En àmbit cultural, sembla que el centre d’interpretació de la faràndula haurà d’esperar. Fins que no hi hagi nous pressupostos i una partida per al projecte, no tirarà endavant. El nou projecte cultural per al poble és una escola de música, que començarà la seva activitat a finals d’aquest mes.

Aquesta escola oferirà ensenyament per a joves i també per a gent gran. El que sí que té pendent el consistori és l’auditoria per defensar-se de les acusacions de l’oposició de mala gestió i d’irregularitats.