Olot manté les quatre Flors d’Honor a les Viles Florides

La capital de la Garrotxa seguirà, un any més, ostentant quatre Flors d’Honor de les Viles Florides, el màxim reconeixement que mai s’ha atorgat en aquesta iniciativa que serveix per fomentar el creixement dels espais verds als municipis de Catalunya.

En una jornada que ha començat al matí amb un acte a la Sala El Torín i que ha acabat al Parc Nou amb l’entrega dels diplomes commemoratius, Olot ha mostrat la seva millor cara en la visita dels representants de les diferents viles de Catalunya. La capital de la Garrotxa acollia l’edició d’enguany per la seva condició d’única ciutat amb 4 Flors d’Honor.

L’acte de cloenda d’aquesta jornada floral ha tingut lloc al Parc Nou, en un ambient immillorable per acollir un esdeveniment d’aquest estil. Després dels diferents parlaments i les peces de música amb les que les alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot han amenitzat l’acte, s’han entregat els tan preuats reconeixements.

Les poblacions de Besalú, Les Preses, Vall de’n Bas, Sant Joan Les Fonts i Santa Pau han obtingut 2 Flors d’Honor de les Viles Florides, en una mostra més de l’aprofitament de l’entorn idíl·lic en el que es troben aquests municipis.

No s’ha quedat enrere la ciutat amfitriona de la gala, Olot, que ha mantingut les 4 Flors que ja va rebre en la darrera edició, consolidant-se així com una de les referents dintre d’aquesta iniciativa que promou el bon ús i la millora dels espais verds. L’incomparable paisatge que rodeja Olot  i que fa de la ciutat un indret únic, comporta que els seus habitants mostrin una consciència amb l’entorn que després es veu traduïda en un tractament dels espais naturals realment bo. Precisament aquesta mentalitat ha dut a la Fundació Hospital Sant Jaume a obtenir un reconeixement que s’atorgava aquest any per primer cop, el de Millor Col·lectiu Florit 2016. L’entitat garrotxina n’és la primera guanyadora i ha mostrat la seva felicitat per aquest guardó.

 

Notícies relacionades: 
-Olot acull l’entrega dels premis Viles Florides
– La instal·lació La Florida anuncia la trobada de Viles Florides a Olot el mes que ve
– Olot serà l’amfitrió de la gala de les Viles Florides