Artur Mas omple la Sala El Torín a la primera conferència del cicle d’Estelada 2014

Artur Mas ha inaugurat aquest vespre el cicle de conferències organitzades per l’associació Estelada 2014. L’expresident ha parlat sobre la situació del procés sobiranista i ha respost a les preguntes d’entitats garrotxines.

D’aquesta manera i amb la companyia de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, l’expresident Artur Mas ha arribat a la Sala El Torín. Més de 300 persones han assistit a l’acte.

Artur Mas ha encetat el cicle de conferències d’Estelada 2014, que ha presentat el president de l’entitat, Raül Massanella. Fa dotze anys que va aparèixer Estelada 2014 i en tot aquest temps han portat fins a 78 conferenciants. En aquest cas, el 129è president ha centrat el seu discurs en la situació del procés sobiranista a Catalunya i en l’oposició de l’Estat espanyol.

Mas, que aquesta setmana ha sabut que haurà d’anar a judici pel procés participatiu del 9-N, s’ha mostrat optimista amb el futur polític de Catalunya. L’expresident ha assegurat que ‘estem dins els terminis que ens havíem marcat i s’està fent allò que vam dir que tindríem en compte’. Mas ha acabat la seva intervenció dient que ‘estem en el millor moment de la nostra història per fer el pas’. La conferència ha finalitzat amb les preguntes dels representants d’entitats sobiranistes de la comarca.

 

Notícies relacioandes:
– L’ex president Artur Mas espera que la CUP no continui posant condicions a l’actuació del Govern
– Artur Mas assegura a Olot que Convergència ha de ser decisiva per evitar que es governi en contra de Catalunya