20 equips alevins participen al IV Memorial Enric Rodà del CEF Bosc de Tosca

Les instal·lacions esportives del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca acullen l’11è Torneig futbol 7 d’alevins. Enguany, és celebra el IV Memorial Enric Rodà i 20 equips de les províncies de Girona i Barcelona hi participen.

La zona esportiva del Bosc de Tosca acull l’11è torneig de futbol 7 i a la vegada, el IV Memorial Enric Rodà. 11 equips de la província de Girona i 9 de la província de Barcelona hi participen, tots ells competeixen en categories destacades com Preferent o Primera divisió.

Diversos equips com el FC Barcelona, el  Parets o el Gimnàstic de Manresa han vingut de lluny per competir en el IV Memorial Enric Rodà, organitzat per el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. Al torneig hi ha moments per tot, quan toca competir cal concentrar-se, i quan no, és una bona opció desconnectar amb estones d’esbarjo. L’entorn privilegiat del Bosc de Tosca és un escenari ideal per un torneig que ha anat creixent amb el pas del temps.

x