Mossèn Pere Dòmenech celebra la seva primera missa a l’església de Sant Esteve davant d’un centenar de persones

El nou rector de l’església de Sant Esteve d’Olot, Pere Domènech, ha oficiat la seva primera missa aquest matí. Domènech substitueix mossèn Lluís Solà, que seguirà col·laborant a la parròquia tot i estar ja jubilat.

Més de 100 persones han assistit a la primera missa del nou rector de l’església parroquial d’Olot. Divendres passat Pere Domènech va ser nomenat pel Bisbat de Girona. Substitueix Lluís Solà, que s’ha jubilat, i se n’encarregarà de Sant Esteve i Sant Cristòfol les Fonts d’Olot. Per altra banda, el fins ara rector de Palamós, Enric Tubert, substitueix també mossèn Miquel Ramió a les esglésies de Sant Pere Màrtir, Sant Roc i  Riudaura.

Pere Domènech compta amb una llarga trajectòria. Portava més de 18 anys a la ciutat de Girona. És garrotxí i originari d’Hostalets d’en Bas però mai havia exercit a la comarca. L’antic mossèn Lluís Solà s’ha jubilat però seguirà col·laborant amb la parròquia.

 

Notícies relacionades: 
– Mossèn Pere Domènech i Mossèn Enric Tubert substitueixen Lluís Solà i Miquel Ramió a les parròquies garrotxines