La Unió Esportiva Olot guanya per 1 a 2 al camp d’un Vilassar combatiu i que ha exigit als de Calderé

Nova victòria de la Unió Esportiva Olot, que ha aconseguit els tres punts al camp d’un dels modestos de la categoria, el Vilassar de Mar, per 1 gol a 2. Els homes de Ramon Maria Calderé s’han avançat amb gols de Sergio Álvarez i Marc Mas, però el Vilassar ha escurçat distàncies i ha fet patir més del compte als visitants. És la quarta victòria en cinc partits dels olotins.


La Unió Esportiva Olot segueix mostrant la seva força tot i no haver arribat encara al millor nivell de joc, segons el mateix entrenador Ramon Maria Calderé. L’últim cop ha estat avui, contra el Vilassar de Mar, a qui ha guanyat per 1 gol a 2. Els olotins són cada cop més transparents: contundents en atac i capacitat de resistència per sobreviure als mals moments. I és que el partit ha arrencat sense un dominador clar del joc, amb tots dos equips posant intensitat sobre la gespa. Però les oportunitats més clares eren de l’Olot, i just abans d’arribar al descans, Sergio Álvarez ha fet el primer gol de l’enfrontament després d’una passada de Blázquez. La segona part ha començat de forma immillorable: en una falta els garrotxins han agafat desprevingut el seu contrincant picant-la sense esperar, i davant el desconcert general Marc Mas ha fet el seu sisè gol de la lliga en només cinc jornades. Però a partir d’aquest punt els del Maresme han volgut treure de nou el cap en el partit: al minut 65 Soufiane ha retallat el marcador posant l’1 a 2. El Vilassar ha donat més ensurts, però al final no han estat capaços d’igualar el resultat, i l’Olot ha aconseguit la quarta victòria en el que portem de curs. Amb dotze punts de quinze, l’Olot dorm a la segona posició, on només el supera el Peralada d’Arnau Sala amb un ple de punts.

 

Notícies relacionades: 
– La Unió Esportiva Olot intentarà allargar els bons resultats a Vilassar de Mar sense Uri Santos
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 33 anys sense guanyar l’Europa a casa i venç per 1 a 0 amb un gol del pitxitxi Marc Mas
– La UE Olot perd en l’últim moment el partit contra el Santfeliuenc després d’un error del porter August Conesa