El CB Garrotxa mostra el seu potencial a costa del CB Pineda de Mar

El Club Bàsquet Garrotxa s’ha imposat aquest cap de setmana al Club de Bàsquet Pineda de Mar per un contundent 93-60 que reflecteix el gran partit disputat pels locals. El conjunt dirigit per Adrià Mercader va dominar l’encontre des del primer moment sent molt superior en defensa als pivots rivals i mostrant una transició ofensiva letal.


Els locals van marcar les diferències des del primer quart, en el què ja es va poder veure quin seria el signe que seguiria el partit. La tornada de Pep Perarnau a la que va ser casa seva durant la temporada passada no va ser precisament plàcida. Un marcador de 28-12 al final dels primers deu minuts posava el partit de cara pels garrotxins. L’equip de Sant Joan, dirigit magistralment pel seu jugador més destacat Corcoy, va fer valer la seva condició de local per deixar el partit sentenciat al descans. El conjunt rival, que disputava el partit amb pocs entrenaments a les espatlles i sense dos dels seus homes més importants, va acusar el baix rendiment de les seves referències interiors, que es van veure superades en tot moment per la defensa dels garrotxins.

La segona meitat va servir al conjunt de Mercader com a banc de proves de cara a la segona jornada. El Club Bàsquet Garrotxa, que ja va patir per no baixar la temporada passada, va utilitzar els jugadors del Pineda de Mar per fer un entrenament amb públic i les diferències en el marcador només van fer que augmentar durant el partit. Les grans actuacions de Puigdevall i David González, que van anul·lar les referències rivals a la pintura i van fer mal tant en l’u contra u en atac com a l’hora d’atraure rivals per donar la pilota als jugadors exteriors, van permetre als locals un partit plàcid. La pressió 1-2-2 que va posar en pràctica el Club Bàsquet Garrotxa es va mostrar més efectiva que mai a l’hora de robar pilotes i això va servir per a què els homes de Mercader poguessin anotar amb relativa facilitat. Perarnau i els seus jugadors no van saber tapar la ferida, que va seguir vessant fins arribar a una diferència de 33 punts favorable als garrotxins.

El CB Garrotxa visitarà la pista del Quart en la segona jornada de lliga amb la intenció de mantenir la ratxa de bon joc que ja acumulen des de la pre-temporada i que ara s’estén en el primer partit oficial de la temporada regular.