Els Premis 100% emprenedors obren la convocatòria per presentar projectes empresarials garrotxins

Avui s’ha obert la convocatòria per participar als Premis 100% Emprenedors. Ja es poden presentar projectes a les dues categories disponibles: el premi jove empresari o empresària o el premi 100% emprenedors. El termini per presentar-se clou el 31 d’octubre.

El termini per presentar-se als Premis 100% Emprenedors ja està obert. Amb el lema ‘Mai sabràs de que ets capaç fins que ho intentis’, els premis consten de dues categories. Per una banda el premi jove empresari o empresària que atorga l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa reconeixent la trajectòria empresarial d’un emprenedor garrotxí de menys de 45 anys. I per altra banda el premi 100% emprenedors que consta de dos guardons, un atorgat per l’Ajuntament d’Olot i l’altre per el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Per els premis es valoren diferents variables com per exemple, la viabilitat, la innovació i el potencial de creixement de l’empresa. En funció del projecte, el premi pot incloure un mentoratge per part d’una empresa de la comarca, que ajudi a catapultar el negoci guanyador. El termini per presentar-s’hi es tancarà el 31 d’octubre i l’acte del lliurament de premis es celebrarà el 25 de novembre a la Sala El Torín.