El departament d’Agricultura ajudarà al sector a aconseguir una rebaixa del IRPF i avançarà el pagament de la PAC

La Consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, va ser divendres a Olot en l’entrega de flors del Viles Florides. Des d’aquí va concretar les actuacions que el departament prendrà davant les dificultats que els agricultors i ramaders catalans estan tenint enguany a causa de la sequera, que els ha deixat sense pastures ni farratges.

Aquest estiu ha estat més sec de l’habitual a Catalunya. Les precipitacions han estat escasses i això afecta de forma directe a l’Agricultura i la Ramaderia del país. Davant la petició del sindicat Unió de Pagesos, la Consellera d’Agricultura, Meritxell Serret ha dit a Olot que el departament acompanyarà al sector en aquelles accions que poden prendre a curt termini.

La consellera ha assegurat que el departament té present la situació del sector i l’afectació que aquest està patint per la poca precipitació que han deixat els mesos d’estiu, així com el sobrecost important que la manca de pastures i farratge suposa pels agricultors i ramaders catalans.

 

Notícies relacionades:
– Olot manté les quatre Flors d’Honor a les Viles Florides