Xavi Porras finalitza la competició a Rio amb un diploma en salt de longitud

Aquesta matinada han acabat els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro on competia l’atleta Xavi Porras. En aquests quarts jocs, el garrotxí s’emporta un diploma en salt de longitud, modalitat amb la que, tot i aspiar a medalles, va aconseguir el sisè lloc de la classificació general. A Rio, també ha competit en els 100 metres llisos, on va quedar quart de la seva sèrie classificatòria. Finalment, la darrera prova que va disputar Porras va ser la dels 4×100 metres llisos. L’equip espanyol aspirava a passat a les finals d’aquests relleus però no va poder ser. El guia de Xavi Porras, Enric Martín va caure durant el traspàs del testimoni.


Notícies relacionades:
– Xavi Porras arrenca dijous la seva participació als Jocs Paralímpics de Rio buscant medalla al salt de llargada