Artur Mas reconeix a Olot Televisió que Madrid el va intentar “comprar”

Artur Mas ha reconegut en una entrevista a OLOT TELEVISIÓ que el van intentar “comprar” des de Madrid perquè deixés estar el procés sobiranista a canvi de garantir-li un futur. És la primera vegada que l’expresident ho reconeix públicament. Ho va fer ahir durant l’entrevista que va concedir a aquesta casa, al programa ‘Pros i Contres’.


El 129è president de la Generalitat ha parlat per primera vegada públicament d’un intent des de Madrid perquè abandonés el projecte construcció nacional de Catalunya. Preguntat sobre les possibles pressions personals que hauria pogut rebre durant la seva presidència, Artur Mas va respondre dient que “m’han intentat seduir. En aquest cas seduir vol dir fer-te veure que si el portes bé se t’obriran les portes del cel. Per tant, és allò que en podem dir, en llenguatge col·loquial, comprar-te”.
És el primer cop que Artur Mas desvetlla el que hauria estat un intent del govern espanyol d’aturar el procés sobiranista amb una oferta per sota la taula.
L’expresident de la Generalitat està convençut que el procés sobiranista es troba ara en un moment culminant i que els propers mesos seran decisius.

 

Notícies relacioandes:
– Artur Mas omple la Sala El Torín a la primera conferència del cicle d’Estelada 2014
– L’ex president Artur Mas espera que la CUP no continui posant condicions a l’actuació del Govern