L’Oficina de Turisme de Santa Pau acull l’exposició artística ‘Finestres a l’informalisme’ de Carme Colldecarrera Codina

La Sala Vayreda del Patronat de Turisme de Santa Pau acull aquest setembre l’exposició ‘Finestres a l’informalisme’ de l’olotina Carme Colldecarrera Codina. Es tracta d’una mostra d’art abstracte amb llibertat de color i de format.

‘Finestres a l’informalisme’ és el títol de l’exposició que acull la Sala Vayreda de Santa Pau fins el 30 de setembre. L’autora és Carme Colldecarrera Codina que després de pintar obra figurativa s’ha endinsat en l’art abstracte.

L’informalisme és un art intuïtiu i emocional. Els procediments tècnics i materials utilitzats en cada pintura, ofereixen infinitat de possibilitats. La pintora se sent més còmode pintant obres de gran format, ja que en aquesta corrent artística, com més tela més llibertat té l’artista. L’exposició ‘Finestres a l’informalisme’ de Carme Colldecarrera Codina recull 12 obres pictòriques de l’autora, que es poden visitar a Santa Pau fins a finals d’aquest mes.

x