L’Espai Ideal i l’Escola de Música d’Olot presenten noves activitats per la temporada que arrenca aquest setembre

Dos equipaments públics de la ciutat d’Olot han presentat diverses novetats en la programació d’activitats d’aquest nou curs: per una banda, l’Ideal inclou quatre nous cicles per atraure més joves a l’espai; d’altra banda, l’Escola Municipal de Música vol apropar-se als infants amb una nova línia pedagògica adreçada a menors de tres anys.

Amb la tornada a la rutina després de l’estiu, els equipaments públics olotins preparen noves propostes per dinamitzar els joves garrotxins. És el cas de l’Espai Ideal, que ha publicat les seves novetats per a joves de 12 a 30 anys. Entre els canvis, destaquen els cicles de dansa i percussió africana, un monogràfic de body paint a càrrec de Janina Bach, un taller de serigrafia de samarretes amb Carallot, i un taller d’iniciació al clown. L’Ideal també s’involucrarà amb els festivals més importants d’Olot, com són el Lluèrnia i el Sismògraf, amb la creació de grups que col·laboraran de forma activa amb actes dels dos certàmens. L’altre equipament que ha presentat noves propostes és l’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge: en aquest curs que arrenca inicia una nova línia pedagògica adreçada a infants de fins a tres anys, per potenciar la descoberta del món sonor, el ritme i el propi cos. Per primer cop també s’ofereix una coral per a joves de 12 a 20 anys, destinats a aquells que tinguin ganes de fer música en grup, a partir del proper 3 d’octubre. Aquest setembre l’escola ha arrencat temporada amb prop de 300 alumnes de totes les edats, però la matrícula segueix oberta fins a finals de mes.

 

Notícies relacionades: 
– L’Escola Municipal de Música d’Olot compactarà els horaris de nivell elemental i augmenta l’oferta amb tallers per a infants de 0 a 4 anys
– L’Ideal organitza una lliga d’escacs per apropar als joves les entitats de la ciutat que acullen l’esport