El Teatre Principal d’Olot torna a la seva programació habitual amb dos espectacles de LAP i Olot en Escena

El Teatre Principal d’Olot va iniciar la seva programació d’aquesta tardor i hivern amb les Festes del Tura, però és ara quan recupera el seu ritme habitual. Dijous s’hi podrà veure l’obra ‘Limbo’, de la companyia Les Impuxibles, i diumenge serà el torn de ‘La visita de la vella dama’, la darrera producció d’Orfeó Teatre.

Arriba la tardor, i amb ella les ganes d’asseure’s de nou a les butaques del Teatre Principal d’Olot per descobrir els espectacles que proposa. L’equipament recupera el seu pols habitual aquesta setmana, oferint dues obres al públic. Els LAP de L’Altra Programació tornen a la programació, i arrenquen aquest dijous amb ‘Limbo’, de la companyia Les Impuxibles. Està emmarcada amb el cicle Identitats ImPossibles d’Olot Cultura, perquè explica la història d’una persona que no s’identifica amb el gènere que determina el seu cos, i les vivències que això comporta. ‘Limbo’ es representarà dijous a les nou de la nit al Teatre.

I el mateix espai oferirà, diumenge a les sis de la tarda, la darrera producció d’Orfeó Teatre: ‘La visita de la vella dama’, dirigida per Enric Masó. ‘La visita de la vella dama’ és una comèdia considerada de les millors del món, que representa una venjança: una dona torna a la seva ciutat després de ser desterrada, i torna rica i amb poder i disposada a emprendre represàlies contra els que la van obligar a marxar. L’obra ja es va representar a la mateixa sala de l’Orfeó, però hi va haver gent que es va quedar sense poder-la veure. Aquest motiu i el fet de ser una obra amb repartiment 100% garrotxí fan que s’hagi volgut tornar a escenificar a l’escenari del Teatre Principal.

 

Notícies relacionades: 
– La nova agenda Olot Cultura inclou dos itineraris, un per descobrir la cançó d’autor i l’altre sobre la diversitat sexual

x