Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Ciutat del Terror

Les inscripcions per poder participar a la Ciutat del Terror ja estan obertes. Aquesta és una de les activitats que va sortir escollida en el pressupost participatiu Ideala i consisteix en una gimcana de terror per Olot i la projecció de la pel·lícula de por It Follows.

Durant la votació del pressupost participatiu Ideala-la d’enguany, una de les activitats que els joves olotins van decidir tirar endavant va ser la iniciativa titulada La Ciutat del Terror, que consisteix en una gimcana per Olot i la posterior projecció de la pel·lícula It Follows. Aquesta activitat es celebrarà el divendres 28 d’octubre, coincidint amb la vigila de Tots Sants, i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. Per participar a la gimcana cal apuntar-se abans del 14 d’octubre. S’ha de ser un grup d’entre 2 i 6 persones de més de 14 anys i el preu de la inscripció és de 2 euros per participant. La gimcana començarà a les 9 del vespre a l’Oficina Jove de la Garrotxa i portarà als participants a recórrer la ciutat per tal de resoldre un enigma que te atemorida a la població. L’acció estarà teatralitzada per la companyia de teatre Pic Pic i promet fortes emocions. Un cop finalitzada la gimcana, a 2/4 de 12, al Teatre Principal d’Olot es projectarà, en versió original subtitulada, la pel·lícula de por It Follows, en la que tots els participants hi tindran entrada gratuïta. El preu per aquelles que no facin la gimcana és de 5’50€.

 

Notícies relacionades: 
– ‘Dansa d’Agost’ de La Perla 29 donarà el tret de sortida a la temporada cultural de tardor del Teatre Principal d’Olot
– Els joves olotins decideixen en quins projectes destinaran els 10.000 euros que l’ajuntament els posa a disposició