El Club Natació Olot presenta el projecte de finançament de la reforma de les instal·lacions

El Club Natació Olot ha presentat el projecte de finançament de les obres del club que es va iniciar el 2007 i que s’havia de dur a terme el 2012. En una roda de premsa en la què han participat Gaspar Senis, President del CN Olot, Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot, Enric Bertran, President de la Federació Catalana de Natació i Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, s’ha donat a conèixer que els socis del club no hauran de fer front a la derrama inicial, que anava de 395 a 650 euros, però si que hauran de contribuir amb 3’70 euros més en la quota mensual. Aquest pagament, que serà una quota per obres, tindrà vigència mentre duri la devolució del crèdit.

Pas endavant en el procés de remodelació del Club Natació Olot. Gaspar Senis ha presidit la presentació del projecte de finançament de les obres que els socis hauran de votar el proper diumenge 23 d’octubre amb l’objectiu d’iniciar les obres per reformar unes instal·lacions que ja acumulen més de 50 anys a les espatlles.

Les reformes anunciades preveuen que la làmina d’aigua climatitzada passi dels 900m2 actuals als 1.128, un disseny nou per la piscina exterior, 200m2 més de superfície de vestidors, un espai per activitats dirigides de casi 500m2, una sala social annexa al bar, jacuzzi, sauna, banys de vapor i piscina de dolls a l’spa i l’ampliació de l’oferta d’activitats i serveis exclusius per socis.

 

Notícies relacionades:
– El Club Natació Olot presentarà dimecres el finançament del projecte de remodelació de les instal·lacions