L’Ajuntament de la Vall de Bianya ultima el projecte per renovar els serveis del carrer Esperança amb un pressupost de mig milió d’euros

L’Ajuntament de la Vall de Bianya perfila el projecte de remodelació dels serveis del carrer Esperança de la Canya per un valor de més de mig milió d’euros. L’Ajuntament vol iniciar els treballs al llarg de l’any vinent.

Les instal·lacions de sanejament del carrer Esperança de la Canya són molt antigues i tenen certes mancances que han ser actualitzades. El seu arranjament farà necessari aixecar el carrer, moment que l’Ajuntament de la Vall de Bianya vol aprofitar per renovar la resta de serveis. El consistori està acabant de perfilar un projecte que suposarà un gran esforç econòmic. L’equip de Govern municipal vol presentar el projecte als veïns del carrer en les properes setmanes. La intenció és emprendre els treballs al llarg del 2017, tot i que dependrà de les possibilitats de finançament.

x