L’Olot rep el Figueres amb l’objectiu de mantenir la ratxa de joc i resultats

Els homes de Ramon Maria Calderé volen continuar amb la bona ratxa d’aquest inici de temporada, que només s’ha vist trastocada amb la derrota en la tercera jornada al camp del Santfeliuenc. Les victòries davant l’Europa i el Vilassar de Mar situen l’equip segon a la taula, a 3 punts d’un Peralada que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Tot i això, el tècnic olotí no es conforma i creu que l’equip encara té marge de millora.

El Figueres, rival diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal no travessa el seu millor moment i acumula quatre empats i una derrota que el fan situar-se 16è a la classificació.

Tot i la sèrie de dues victòries i el bon joc mostrat en aquest inici de temporada, l’entrenador de l’Olot pensa en alguns retocs en l’alineació. El de Vilarrodona està mostrant una gran riquesa tàctica en aquests primers partits de lliga, adaptant-se al rival i la situació.

En l’apartat de baixes, Uri Santos, Dembo i Quintanas segueixen de baixa, mentre Kike Sánchez i Micaló ja van disputar alguns minuts en un partit amistós davant el Besalú i podrien tenir la oportunitat de jugar.

 

Notícies relacionades: 
– La Unió Esportiva Olot guanya per 1 a 2 al camp d’un Vilassar combatiu i que ha exigit als de Calderé
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 33 anys sense guanyar l’Europa a casa i venç per 1 a 0 amb un gol del pitxitxi Marc Mas
– La UE Olot perd en l’últim moment el partit contra el Santfeliuenc després d’un error del porter August Conesa