Narcís i Martí Gironell presenten el seu projecte conjunt a la Cúria Reial de Besalú

Once Upon a Time’ és el títol del llibre en format de conte que Narcís i Martí Gironell publiquen aprofitant les seves habilitats en l’art i en l’escriptura relativament. La seva presentació, la primera a la Garrotxa, va tenir lloc ahir a la Cúria Reial de Besalú, com a acte inaugural de la seva festa major que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Els cosins Martí i Narcís Gironell, reconeguts en àmbit nacional en l’escriptura i l’art respectivament, han trobat finalment un projecte en el qual col·laborar. Ha resultat en un llibre de contes, titulat ‘Once upon a time…’, la traducció anglesa del ‘Hi havia una vegada…’. El recull, amb les obres de Narcís i escrita per Martí, parteix de la premissa d’explicar el que passa quan els pares tanquen el llibre que han llegit als fills i els deixen dormint. És una adaptació adulta a contes tradicionals, en la qual posen de bracet dues disciplines, com l’art i la literatura, que no acostumen a coincidir en els mateixos espais.

El mateix espai de la presentació dels contes es fa servir per exposar les pintures d’en Narcís, i en certa manera, el llibre es pot entendre com un catàleg de l’exposició. A hores d’ara ja s’ha presentat el llibre a Girona, però també s’està mirant de fer arreu de la Garrotxa, de Catalunya i també d’Espanya.