El CTT Olot Amerländer incorpora Jordi Piella per assolir el tan desitjat ascens a Divisió d’Honor

Aquest cap de setmana s’han presentat els equips i la temporada del Club Tennis Taula Olot. El club comptarà amb una seixantena de jugadors en totes les categories i seguirà competint amb l’objectiu de pujar a Divisió d’Honor. El fitxatge de Jordi Piella ha de servir per assolir la competició estatal.

El Club Tennis Taula Olot apunta alt per aquesta temporada 2016-17. Aquest dissabte se n’han presentat tots els equips, tres dels quals estan en categoria nacional. L’entitat es troba en un bon moment, tant en relació als jugadors del planter com als equips més destacats. L’objectiu per aquest any és pujar a Divisió d’Honor, per consolidar un referent per els jugadors joves i aconseguir que el club creixi encara més.

Si la incorporació de referència de l’any passat va ser Xavi Panareda, aquest any ha arribat Jordi Piella des del Club Tennis Taula Torelló, per aconseguir el tan desitjat ascens. També repetirà un any més, amb el seu suport econòmic, la companyia Amerländer, així com institucions com l’ajuntament d’Olot.