Èxit de participació en el I Torneig de Petanca del barri de Sant Miquel

El primer torneig de petanca del barri de Sant Miquel ha esdevingut tot un èxit de participació, amb 32 persones inscrites d’arreu de la província de Girona i un ambient immillorable per la pràctica d’aquest esport.


El què a Catalunya és considerat un esport per gent gran, en altres països europeus és una pràctica freqüentada per un públic juvenil. Amb la voluntat de trencar aquest estereotip, la Penya de Petanca del barri de Sant Miquel ha organitzat el primer torneig de petanca, en el marc de les festes d’aquest barri olotí. D’aquesta manera, es veu satisfeta una iniciativa que els components de la Penya volien recuperar feia temps.

32 participants del barri però també d’altres poblacions com Figueres o Salt han disputat aquesta competició, que ha tingut una bona rebuda en la seva primera edició.

Empreses i negocis del barri i de la ciutat han col·laborat en el I Torneig de Petanca, aportant premis variats. Però l’objectiu del campionat és el de passar-ho bé i el de practicar aquest esport i apropar-lo al públic jove.

 

Notícies relacionades: 
-El Ball Pla de Sant Miquel treu al carrer més de cent vestits fets a mà