Farah El Gamouchi parla sobre identitat a la sala d’actes de l’Hospici en un acte organitzat per l’Associació Al Rahma

La sala d’actes de l’Hospici va acollir la conferència de Farah El Gamouchi que va parlar sobre identitat. Amb el títol ‘El crit d’una nova identitat. Arrelada allà, florint aquí’ la conferenciant va tractar les dificultats d’identitat que ha anat experimentant al llarg de la seva vida, en un acte promogut per l’Associació Al Rahma.

Farah El Gamouchi va ser a la sala d’actes de l’Hospici d’Olot per parlar sobre identitat. La conferència va ser promoguda per l’Associació Al Rahma i portava el títol ‘El crit d’una nova identitat. Arrelada allà, florint aquí’. La conferenciant va parlar amb un enfocament autobiogràfic de com ha viscut diverses etapes de la seva vida. La paraula diferent, és la que més va sonar durant la xerrada.

La conferència sobre identitat, és el precedent al centre de culte del barri de Sant Miquel que Al Rahma té previst tenir acabat cap a finals d’any. L’Associació Cultural Al Rahma ja ha portat a terme diversos actes juntament amb altres entitats de la Garrotxa per lluitar per la igualtat de les persones.

 

Notícies relacionades:
– Laila El Gamouchi, portaveu de l’associació Al Rahma: “El centre cultural estarà obert a tota la població olotina, independentment de les seves creences”
-L’Associació Al Rahma obrirà a finals de l’estiu un centre cultural al barri de Sant Miquel d’Olot que acollirà activitats i un centre de culte