La màgia del Perú, convidada a la Fira Internacional de Bruixeria, que es veurà en directe per Olot Televisió

Registres akàshics, energies, el cos humà, la cultura inca, bruixes i zombies. Un reguitzell de temes variats però amb un punt en comú, estaran a la Fira Internacional de Bruixeria. Sant Joan les Fonts acollirà la 11a edició d’aquesta fira d’ambient familiar que es podrà viure en directe per Olot Televisió en un programa especial que s’emetrà el dissabte 1 d’octubre a partir de les 20.30.

Enguany la cultura convidada és el Perú i gràcies a la visita del grup dels Tijeritas, els visitants podran aprofundir en la cultura del país sud-americà a través de les danses i els rituals, sempre lligats al món espiritual. En aquest sentit, l’Edith Quispe donarà algunes pinzellades de la cultura andina.

La Fira també acollirà la presentació del llibre ‘Alerta Z Ébola’, de Xevi Vila, que introduirà diverses activitats en relació als zombies i que es culminarà amb la Zombie Walk de dissabte, que anirà des del castell de Juvinyà fins el Clot de l’Infern, on tindrà lloc la batalla final entre zombies i bruixes. La caminada és apta per tots els públics i el maquillatge començarà a les 12 del matí i serà fins 3/4 de 8 del vespre al Clot de l’Infern. Després de la batalla, tindrà lloc un sopar temàtic.

Després de la Zombie Walk, i per carregar energies de cara a la setmana, el públic assistent diumenge podrà gaudir, a les 11, d’exercicis matinals a càrrec de Sandra Bartrina, directora del Centre ICADNA de la Garrotxa, especialitat en Taichi Chuan i Chikun.

 

Notícies relacionades:
– La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts organitza per primer cop una ‘Zombie Walk’
– La Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts celebra el seu desè aniversari recordant totes les cultures que hi han estat presents