Les Planes d’Hostoles organitza la primera fira dels Jocs Tradicionals durant la festa de la Santa Espina

Les Planes d’Hostoles ha celebrat aquest dissabte la 15ena edició de la Fira de la Fusta, en el marc de les festes de la Santa Espina. Aquest any la fira s’ha centrat en els jocs tradicionals i les joguines pels més petits han pres un important protagonisme.

Les Planes d’Hostoles ha organitzat aquest dissabte i per quinzè any consecutiu la Fira de la Fusta durant les Festes de la Santa Espina. A diferència d’altres anys, els organitzadors han donat una especial importància als jocs tradicionals de fusta per atraure el públic infantil i familiar.  L’objectiu de la nova fira, segons l’alcalde, Eduard Llorà, és que els nens aprofitessin l’ocasió per jugar amb jocs de tota la vida i de manera col·lectiva a la plaça Nova del poble. Per això, s’ha fet un taller de baldufes, en què els més grans han ensenyat a la mainada a fer-la girar.

Durant tota la jornada, s’han pogut veure espectacles infantils, així com també tallers i mostres d’oficis pels més grans. També hi han fet presència firaires amb parades d’alimentació i d’altres productes no necessàriament relacionats amb la fusta. La plaça i els seus voltants s’ha omplert de parades d’artesania i de productes de proximitat.

 

Notícies relacionades:
– Les Planes d’Hostoles organitza una Fira de Jocs Tradicionals en la celebració de la Santa Espina