El Club Hoquei Olot arrenca amb bon peu la temporada guanyant per 5 a 2 el Ripoll

El Club Hoquei Olot ha començat la temporada amb bon peu. Dissabte debutava en la competició a casa contra un rival que es coneix molt bé, el Ripoll. Els locals van començar molt forts i dominant el partit, i en cap moment van patir per guanyar un partit que va acabar amb el resultat de 5 a 2.

Debut a casa i victòria amb solvència. Aquest ha estat l’inici de lliga del Club Hoquei Olot davant l’Hoquei Club Ripoll, el mateix rival amb qui es va tancar la temporada passada. Si bé en aquella ocasió els locals no van aconseguir imposar-se, aquesta vegada ha estat tot el contrari. Els olotins començaven dominant, jugant a plaer i creant oportunitats, però sense materialitzar-les. No era fins passats 11 minuts de començar el partit que Lluc Jiménez obria la llauna amb un penal. Adrià Piera, amb una jugada ben trenada, posava el 2 a 0 a l’electrònic, un resultat amb el qual s’arribava al descans. Però els olotins no en tenien prou. Tomàs Marcé s’anotava el tercer amb una mica de sort i la col·laboració del porter rival quan passaven menys de 2 minuts del descans i poc després, l’Olot posava un 4 a 0 que sentenciava el partit. Els visitants no es rendien però tampoc tenien el seu dia. Arribaven a marcar un gol per apropar-se en el marcador, però també van arribar a tenir 3 oportunitats, dues directes i un penal, que no van saber materialitzar.

Els locals, en canvi, no perdien la calma. Seguien fent el seu joc, i els ripollesos hi anaven més amb el cor que amb el cap, i això només beneficiava un Olot que seguia dominant la situació. De fet, una falta agressiva sobre Roger Saladrigues suposava un llançament directe per a ell, que convertia sense inconvenient, situant el 5 a 1 al marcador. El Ripoll tindria encara temps de marcar el seu segon i últim gol de penal, després d’una targeta blava a Tomàs Marcé. Amb l’ampli resultat de 5 a 2, els olotins comencen amb bon peu la seva tercera temporada a una categoria tan exigent com la Nacional Catalana.

 

Notícies relacionades: 
– El CPH Olot perd 1 a 7 contra el CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura

x