L’Acordionada de Tortellà arriba a la 7ena edició amb el músic Carles Belda d’artista convidat

El Mall, els Músics Associats del Llierca, van organitzar dissabte la 7ena Trobada d’Acordionistes de Tortellà, a la Plaça del Mercat. Durant tot el dia hi va haver tallers i concerts de corrandes i d’acordionistes. Carles Belda va ser l’artista convidat.

Músics d’Argelaguer, Tortellà i de Sales i Sant Jaume de Llierca, aplegats a l’associació coneguda com el ‘Mall’, van organitzar la setena edició de L’Acordionada de Tortellà. L’any 2008 es va celebrar la primera trobada. Es va deixar de fer un temps i l’any passat es va reprendre en aquest poble amb una llarga tradició de músics.

Durant tot el dia es van organitzar tallers, una cercavila pel poble i cantades de corrandes i de glossa.  A la tarda, més de 14 agrupacions d’acordionistes de la Garrotxa, l’Empordà i de la Cerdanya van tocar a la Plaça del Mercat. Un centenar de persones hi van assistir. El músic de rumba Carles Belda va ser l’artista convidat de l’edició d’enguany. Al llarg de tota la jornada hi va haver parades de lutiers i de llibres de cultura popular a la mateixa plaça de Tortellà.

 

Notícies relacionades: 
– L’Acordionada de Tortellà celebra la seva 6a edició després de 3 anys en blanc