La Unió Esportiva Olot s’imposa 3 a 2 al Figueres en un derbi d’alt voltatge

La Unió Esportiva Olot s’ha imposat al Figueres per 3 a 2 en un autèntic derbi ple de tensió. Els visitants han anat sempre a remolc al marcador però han estat capaços de complicar el joc dels olotins, que han tingut el domini del joc durant la majoria de minuts. El partit s’ha decidit amb un gol de Sergio Álvarez sobre el xiulet final.

Partit d’alt voltatge el que s’ha viscut a l’Estadi Municipal d’Olot entre els garrotxins i el Figueres. Feia anys que no es vivia aquest derbi en partit de lliga i això s’ha notat tant a la graderia com al terreny de joc. Només començar el matx, els figuerencs ja han avisat de les seves intencions, però Héctor Simon ha engaltat un rebot a la frontal per avançar els olotins quan els aficionats encara s’asseien a les graderies. El ritme alt s’ha mantingut, i quan no havia passat un quart d’hora de joc, Masó ha transformat un penal després d’una falta molt discutida. El partit ha seguit per la mateixa dinàmica, amb domini clar de l’Olot, i al minut 24 Alfredo ha aconseguit controlar el refús d’una magnífica jugada combinada de l’Olot, centrant-la al cap de Sergio Álvarez que ha rematat amb contundència al fons de la xarxa. Amb el 2 a 1 s’ha arribat a la mitja part, i al segon temps el Figueres ha aconseguit controlar més el joc. En una mala sortida de Jose Martínez al minut 71 els visitants han contraatacat ràpid per batre de nou Conesa, amb un gol de Chabboura. Però encara quedaven vint minuts d’infart: primer l’àrbitre xiularia un altre penal, comès fora els límits de l’àrea, sobre Kike Sánchez i que suposava l’expulsió del blanc-i-blau Masó. Marc Mas ha desaprofitat l’oportunitat enviant la pilota fora. I quan semblava que el marcador no es mouria, Sergio Álvarez ha estat atent a una combinació de despropòsits de la defensa figuerenca per marcar el 3 a 2 final.

Amb el resultat l’Olot manté la bona dinàmica i ja porta 15 punts de 18 possibles. Per la seva banda, el Figueres no acaba d’arrencar, immers en la part baixa de la classificació amb 4 punts.

 

Notícies relacionades: 
– L’Olot rep el Figueres amb l’objectiu de mantenir la ratxa de joc i resultats
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 33 anys sense guanyar l’Europa a casa i venç per 1 a 0 amb un gol del pitxitxi Marc Mas
– La UE Olot perd en l’últim moment el partit contra el Santfeliuenc després d’un error del porter August Conesa