El catamarà d’en Pepe Soto ja navega al mar de Roses i comença el compte enrere per viatjar fins al Carib

El catamarà d’en Pepe de Castellfollit ja navega. Avui s’ha botat l’embarcació al mar, a Roses, després d’una setmana fent proves de la seva flotabilitat al moll. Ara Pepe Soto farà diverses sortides per la costa, i comença el compte enrere per a iniciar el seu viatge cap a Panamà.


Pepe Soto és avui més a prop de complir el seu somni d’arribar a San Blas, al Panamà, amb un catamarà fabricat amb les seves mans. El port de Roses ha viscut aquest matí un dels moments més decisius de tot el procés de construcció: s’ha botat el catamarà al mar. I no només flota, sinó que en Pepe ja l’ha fet navegar pel mar de Roses.

El catamarà va sortir del seu pati de Castellfollit de la Roca el passat dissabte 17 de setembre, i s’ha estat una setmana al moll de Roses per fer-ne diverses proves de flotabilitat. Durant els propers dies, Pepe Soto farà algunes sortides arran de costa per comprovar que l’embarcació navegui de forma correcta. Cap a la segona setmana d’octubre s’iniciarà la darrera fase d’aquesta aventura: el viatge cap a travessar l’oceà Atlàntic fins al Panamà.

A Pepe Soto l’han acompanyat avui alguns veïns i amics, que han celebrat amb cava la posada del catamarà Castellfollit a la mar. Ara comença el compte enrere perquè el somni nascut d’un petit pati de terra endins navegui mar enllà fins al Carib assolellat.

 

Notícies relacionades: 
-Traslladen el catamarà de Pepe Soto fins la plaça Catalunya de Castellfollit com a pas previ per portar-lo al mar
– En Pepe Soto mostrarà el catamarà durant les festes de Castellfollit, per agraïr la col·laboració ciutadana