L’Ajuntament d’Olot organitza sis concerts de música d’autor per aquesta tardor

L’Ajuntament d’Olot ha organitzat un cicle de música d’autor els mesos d’octubre i novembre. Es podran sentir músics de la comarca, com els Déu n’hi Duo, artistes consagrats com Roger Mas i cantautors que venen de lluny, com el novaiorquès Jonah Smith.

L’Ajuntament d’Olot ha organitzat per l’últim trimestre d’any un cicle de música d’autor amb sis concerts. A la capital de la Garrotxa es podran escoltar una gran varietat d’artistes i d’estils musicals. Roger Mas tornarà a tocar a la Garrotxa aquesta tardor per presentar el seu nou disc, ‘Irredempt’. L’espectacle comptarà amb una escenografia acurada i plena de miralls. Per això, serà l’únic dels concerts que es farà al Teatre Principal d’Olot. La resta, es celebraran a la Sala El Torín.

El cicle arrenca amb el cantautor gironí Eduard Canimas, que presentarà el seu quart disc ‘Un pam de net’. A mitjans d’octubre actuarà el novaiorquès Jonah Smith, considerat un dels representants de la música soul moderna. Carla Valls interpretarà el seu nou disc ‘Black and White’ amb una veu propera a la música negra.

A part d’un concert, hi haurà una jornada dedicada al cantautor occità Georges Brassens, en la qual participaran diversos músics de la Garrotxa i artistes catalans. El cicle acabarà amb els olotins Déu N’hi Duo, que faran la presentació d’un llibre-disc titulat ‘…I encara gràcies”!’. Amb tot, Olot acollirà sis concerts que portaran música d’autor de qualitat a la ciutat.

 

Notícies relacionades:
– La nova agenda Olot Cultura inclou dos itineraris, un per descobrir la cançó d’autor i l’altre sobre la diversitat sexual