La Liberisliber 2016 manté el seu creixement i ja arriba a la cinquantena d’editorials independents presents a la fira

Besalú es prepara per a una nova edició de la Liberisliber, la Fira d’Editorials Independents. Aquest 2016 s’hi donaran cita 48 editorials que presentaran les seves novetats literàries; des de l’organització també es reforcen les activitats paral•leles, amb la presència de noms destacats com l’escriptor Fernando Arrabal o Lluís Llach.

La Liberisliber s’ha consagrat com una de les cites més importants en l’àmbit d’editorials independents d’arreu de l’estat. La cita besaluenca arriba a la setena edició consagrada com una referència en el món literari, i atreu a empreses de tot l’estat per presentar les seves novetats al certamen. Precisament, l’apartat de Fira és la principal raó de ser de la Liberisliber, i cada any va ampliant el nombre d’editorials presents a Besalú; enguany hi seran presents 48 editorials.

Pel que fa a la programació annexa a la fira, s’hi faran més d’una vintena de diàlegs, presentacions i conferències. Com a novetat s’entrega per primera vegada el premi Francesc Garriga de Poesia, adreçat a poetes inèdits el proper dissabte, i entre els personatges convidats sobresurten escriptors coneguts arreu del país, com Fernando Arrabal o Lluís Llach (que explicarà els processos viscuts amb el seu debut en la literatura).

La Liberisliber també comptarà amb un espai pels més petits, amb l’objectiu de potenciar el vessant familiar dels assistents, disposats a gaudir d’un cap de setmana envoltats d’escriptors i literatura.

 

Notícies relacionades: 
– Olot Televisió signa un conveni de col·laboració amb Liberisliber i es converteix en el mitjà oficial de la fira
– Liberisliber es consolida com una fira de referència en el món editorial

x