L’Atlètic Olot comenta la manca de sensibilitat del Ripoll Club de Futbol cap a la resta d’equips de Quarta Catalana

L’Atlètic Olot, del grup 27 de Quarta Catalana, ha fet públic un comunicat per deixar constància de la nul·la solidaritat del Ripoll a l’hora d’ajudar la resta d’equips que conformen la categoria. Els ripollesos van decidir no respondre a les peticions d’ajornament del partit dels olotins, davant la falta de jugadors per disputar-lo. L’Atlètic va acabar perdent 0 a 12 minvat per les baixes.


Els fets van succeir al llarg de la setmana passada: l’Atlètic Olot havia de rebre a la segona jornada de lliga el Ripoll Club de Futbol, però no tenien prous futbolistes per disputar el partit en condicions; un jugador estava sancionat, el porter tenia un compromís ineludible, dos més tenien problemes per assistir al matx, i sis jugadors estaven lesionats malgrat que només en constava un de forma oficial a la Federació Catalana. Davant les nombroses baixes, la junta directiva de l’Atlètic Olot va optar per demanar l’ajornament del partit al Ripoll.

Però la resposta no va arribar mai. Durant els dos dies següents va ser impossible comunicar-se amb els ripollesos, i quan ja no es podia suspendre el partit, l’argument dels visitants va ser adduir el nombre de futbolistes oficial que apareixia al web de la federació, i que ells perdien diners si els seus jugadors no disputaven el partit.

A Quarta Catalana, molts futbolistes com els de l’Atlètic Olot han d’abonar la seva fitxa de forma personal, i en gairebé cap cas cobren per jugar a futbol; el cas del Ripoll és totalment diferent a aquesta situació, amb una plantilla de contrastada qualitat dissenyada per aspirar a l’ascens.

Finalment el partit es va jugar, amb un Atlètic Olot que no tenia possibilitats de fer un onze inicial amb condicions, i va acabar amb un resultat de 0 a 12. Per aquest motiu el club va decidir fer públic un comunicat de denúncia per l’abús que va cometre el Ripoll.

Ara l’Atlètic Olot ja es prepara pel proper partit, que podran disputar amb més futbolistes; el club vol passar pàgina d’aquests fets, però esperen que la seva acció serveixi perquè els altres equips sàpiguen què es poden trobar quan s’enfrontin al Ripoll.