ERC d’Olot reclama un pla específic per al barri vell i el compliment del previst al pla de Sant Miquel

Ahir va ser al programa Pentàgon d’OLOT TELEVISIÓ el portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot. Pere Gómez va valorar la tasca de la seva formació com a principal grup de l’oposició, va apuntar algunes de les seves preferències de cares als pressupostos del 2017, i va clarificar la posició d’Esquerra respecte d’alguns projectes de ciutat.

El grup d’Esquerra a Olot insisteix en què cal incloure un pla específic de millora del barri vell als pressupostos del 2017 perquè consideren que “les circumstàncies del  barri vell ho demanen”.

Esquerra Republicana ha denunciat l’incompliment del previst en el pla de millora de Sant Miquel pel que fa al 2016, tot i que a finals d’agost l’equip de govern va anunciar l’esperada construcció d’un aparcament públic al barri. Pere Gómez, a més, va mostrar la seva desconfiança de cara a què el pla previst pel 2017 estigui dintre dels pressupostos: “Vam votar a favor però, si hem fet un pla, mirem que al pressupost es garanteixi que es cobreix tot el que està previst fins aquell moment”.

A Pentàgon, el portaveu del grup municipal ha defensat l’acord dels alcaldes d’una variant d’un sol carril per banda al seu pas per la Vall d’en Bas: “Hem d’arribar a acords. Si des de Les Preses es té una idea i des de la Vall d’en Bas se’n té una altra, s’ha d’arribar a un acord. Quan al territori ens posem d’acord, hem d’incidir en això”. El portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot va destacar també que “si tenim des de Torelló fins la Vall d’en Bas trenta quilòmetres d’1+1, fer cinc quilòmetres més per la vall no ve d’aquí, però un cop passem els túnels, en els túnels, ja que els fem, que siguin 2+2”.

Pere Gómez ha insistit que el seu compromís com a portaveu del grup és fins a la fi del mandat, que considera que ha de ser l’últim. Sobre qui ha d’assumir el relleu, Gómez afirma que encara no han iniciat converses en aquest sentit.