Demà comencen les restriccions de trànsit a la Carretera de la Canya per les obres d’arranjament del paviment

Demà comencen les obres d’arranjament de la Carretera de la Canya, suposarà tancar al transit un dels sentits de circulació. El tram afectat va des de la rotonda de la Rodona i fins la rotonda d’accés a Olot des de l’Autovia A-26. Durant una setmana només s’hi podrà circular en direcció a Olot.


A partir de demà i fins dimecres de la setmana que ve es restringirà el transit de vehicles a la Carretera de la Canya en el tram que va des de la rotonda de la Rodona, fins la rotonda d’accés a Olot, des de l’autovia A20 i l’encreuament amb la N-260 cap a Sant Joan les Fonts. Les obres serviran per millorar el paviment i obligaran a tancar el transit en direcció a la Canya. Des de la rotonda de la Rodona, els vehicles es desviaran per la carretera de les Tries i l’avinguda Les Mates per arribar a la rotonda d’accés a Olot.

Aquestes obres formen part de les tasques de manteniment d’aquest tram de la C153 que és de titularitat de la Generalitat de Catalunya. Des del consistori es recalca que aquesta és una obra necessària per millorar un dels principals accessos a la ciutat i es demana prudència als conductors.

x