L’Ajuntament d’Olot subvencionarà el pagament de l’IBI a persones aturades de llarga durada i famílies monoparentals

L’Ajuntament d’Olot subvencionarà el pagament de l’IBI a persones aturades de llarga durada i famílies monoparentals. L’ajuda cobrirà entre un 50 i un 90% de les despeses. A partir de divendres, es poden presentar les sol·licituds a l’Oficina Local d’Habitatge d’Olot.

L’Ajuntament d’Olot atorgarà una subvenció per pagar l’IBI a persones aturades de llarga durada i majors de 40 anys. La iniciativa va sortir d’una moció presentada al ple d’Olot per part de l’Associació de Desocupats Actius de la Garrotxa, coneguda com a ADAG40. La moció va ser aprovada per unanimitat i aquest és el segon any que es donen aquestes ajudes a persones aturades i amb dificultats econòmiques.  Les persones que ho sol·licitin han de complir una sèrie de requisits.

La subvenció cobreix d’un 50% a un 90% del cost, segons les circumstàncies econòmiques i familiars de cada cas. Les famílies monoparentals també se’n podran beneficiar. El divendres 30 de setembre s’obre el termini per presentar la sol·licitud de subvenció.

Fins el 31 d’octubre es poden entregar les sol·licituds a l’Oficina Local d’Habitatge d’Olot. L’entitat impulsora, ADAG40, també s’ofereix per assessorar les persones interessades.

 

Notícies Relacionades: 
– L’Ajuntament d’Olot convoca subvencions a l’IBI per a famílies monoparentals i amb majors de 40 anys a l’atur

x