Acord entre la Fundació Tommy Robredo i l’Obra Social La Caixa per promoure l’esport adaptat

La Fundació Tommy Robredo i l’Obra Social La Caixa han firmat un conveni de col•laboració per promoure l’esport adaptat. Així l’entitat financera dóna suport a les activitats que organitza la fundació de l’olotí al llarg de l’any.

La Fundació Tommy Robredo va néixer fa vuit anys per donar un impuls a activitats que fomentessin l’esport entre les persones discapacitades i en especial el tennis en cadira de rodes. L’Open Santi Silvas, que enguany va estrenar nou format amb competició nacional i la presència dels millors jugadors internacionals, és la principal activitat de la Fundació, però en fa d’altres. Des del 2013 té una l’escola de tennis per a persones discapacitades i també impulsa activitats per acostar l’esport adaptat als centres educatius. Ara la Fundació i l’Obra Social la Caixa han firmat un conveni de col•laboració per promoure l’esport adaptat i seguir portant-lo a les escoles.

Recentment la Fundació Tommy Robredo va signar un acord amb l’Institut Guttman per incloure el tennis com a eina terapèutica en el procés rehabilitador dels pacients del programa de neurorehabilitació. Amb aquest acord, la fundació aporta el material esportiu necessari i una entrenadora responsable de l’activitat.

 

Notícies relacionades: 
– Els pacients de l’Institut Guttman podran fer tennis durant la seva rehabilitació gràcies a Tommy Robredo