Arriba al Teatre Principal d’Olot ‘Dansa d’agost’, una de les apostes culturals de la temporada

El Teatre Principal d’Olot viu aquest divendres, a les nou de la nit, l’espectacle ‘Dansa d’agost’, una de les darreres produccions escèniques de la companyia barcelonina ‘La Perla 29’. L’obra descriu la vida de cinc germanes solteres a la Irlanda del 1936. Encara hi han entrades a la venda.

L’obra de teatre ‘Dansa d’agost’ transporta l’espectador, des d’un punt de vista tendre i amb nostàlgia, a l’època on Irlanda aconsegueix establir-se com a país independent del Regne Unit. Però l’espectacle en si no parla de política, sinó d’una història familiar: la de les cinc germanes Mundy, solteres, entre trenta i quaranta anys i que viuen totes en un petit poblet. De totes, l’única que treballa fora de la casa familiar és la germana gran, mestra d’escola. En canvi, la més petita viu una altra situació que la diferencia de la resta de la família: té un fill amb un encantador rodamón. Malgrat aquestes peculiaritats, tot es manté tranquil a la llar Mundy, fins que un dia arriba a la casa una ràdio Marconi, que obre una porta exterior al món de les germanes. Aquesta és la sinopsis d’un espectacle que es podrà veure divendres a les nou de la nit al Teatre Principal d’Olot, protagonitzada per Marta Marco, Màrcia Cisteró, Clara de Ramon o Òscar Muñoz. De moment, encara queden entrades a la venda, sobretot als diferents pisos del pati de butaques de l’equipament olotí. L’obra és un dels espectacles destacats de la temporada tardor-hivern de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot.

Notícies relacionades:
– ‘Dansa d’Agost’ de La Perla 29 donarà el tret de sortida a la temporada cultural de tardor del Teatre Principal d’Olot