La Fundació Oncolliga Girona crea un grup de gimnàs per a dones afectades de càncer de mama

Aquest curs la Fundació Oncolliga Girona amplia els serveis que ofereix als malalts de càncer de la Garrotxa. L’entitat ha creat un grup de gimnàs per a dones afectades de càncer de mama i també reforçarà el servei de psicooncologia.  Tots aquests serveis es fan amb la col·laboració de l’Hospital d’Olot.


L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull diversos serveis que ofereix l’Oncolliga Girona per als malalts de càncer garrotxins, com el banc de perruques per a dones. Aquest curs s’hi oferirà un nou servei, també per a dones, en aquest cas afectades de càncer de mama. A partir de la setmana que ve es posa en marxa un grup de gimnàs que anirà a càrrec d’un dels fisioterapeutes de la fundació. Així cada dimecres a les 3 de la tarda totes les dones afectades de càncer de mama a la comarca es podran trobar. Totes les dones interessades poden apuntar-se trucant al telèfon 937369606 de dilluns a divendres de 8 a 15h.

La fundació Oncolliga també reforça el servei de psicooncologia, que ja fa anys que ofereix a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Aquest incorpora una nova psicooncòloga passant de les 30 hores que s’oferia anteriorment a les 56 hores de visita mensuals que es podran oferir ara.

Tots els serveis que ofereix l’Oncolliga són possibles gràcies a col·laboracions com la de l’hospital garrotxí que cedeix els espais, però també al suport del socis de la fundació i de les persones, entitats i associacions que participen en les activitats benèfiques que s’organitzen. El proper mes d’octubre la fundació durà a terme el festival de la Fruita, una activitat educativa i preventiva en la que hi participaran 190 alumnes garrotxins de tercer de primària.

 

Notícies relacionades: 
– El servei del banc de perruques de l’Oncolliga Girona arriba a l’Hospital d’Olot