L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts millora la planta baixa i les instal·lacions elèctriques de l’edifici consistorial

A Sant Joan les Fonts l’ajuntament està en obres. Les instal·lacions elèctriques i informàtiques de l’edifici havien quedat obsoletes i era necessari adaptar-se a la normativa. Com per fer-ho calia fer obres, des de l’Ajuntament s’ha aprofitat per modificar la distribució de la planta baixa per optimitzar-ne l’espai.

loads/2016/09/sant-joan-obres-ajuntament-e1475231944569.jpg” alt=”sant-joan-obres-ajuntament” width=”590″ height=”334″ />

L’edifici de l’ajuntament de Sant Joan les Fonts està en funcionament des de l’any 1988. Les instal·lacions elèctriques i informàtiques de l’edifici havien quedat obsoletes, ja no s’adequaven a la normativa ni tampoc a les necessitats del segle XXI. Així que el consistori ha decidit posar-hi remei i des de fa unes setmanes l’Ajuntament del municipi es troba en obres. Amb els treballs, a més d’ adequar les instal·lacions elèctriques i informàtiques, que en breu permetran a l’edifici tenir fibra òptica, també s’està aprofitant per remodelar la planta baixa, per optimitzar l’espai. S’ha creat una nova zona de recepció més visible des de l’entada a l’Ajuntament per oferir un millor servei als vilatans. Amb les obres també es traslladarà el servei del Jutjat de Pau, per tal d’obtenir més espai. El jutat de pau es traslladarà a  l’altre banda de la carretera, a l’edifici de la Ràdio municipal.

L’ajuntament de Sant Joan les Fonts també segueix millorant les instal·lacions de la piscina municipal, que cal adaptar-la a la normativa. Fa dos anys el consistori es va comprometre a tenir la millora acabada en un plaç d’uns sis anys. Aquest estiu s’han canviat els filtres i tota la piscina petita ja està acabada. Ara falta adequar la piscina gran.