L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa impulsa un intercanvi de tecnologia entre els joves a la seva seu

Tecnointercanvi és el nom que ha rebut, des de l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, la jornada d’intercanvi que es durà a terme el dissabte a la tarda, de 16:30h a 19:30h a la seva seu. L’objectiu de la iniciativa és que els joves, d’entre 12 i 30 anys, puguin intercanviar aparells electrònics que ja no utilitzen però que encara els queda vida útil i algú altre els pot seguir utilitzant. Així es fomenta el reciclatge de tecnologia.

Per al bon funcionament de l’activitat, s’han creat unes normes que es poden consultar a la pàgina web de l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa. Inclouen punts com que els menors d’edat necessiten una autorització paterna per participar-hi. El mateix dissabte, aprofitant la jornada d’intercanvi també es recolliran mòbils vells per col·laborar amb la Fundació Mona. L’entitat els recicla i n’extreu recursos per la seva activitat de protecció dels primats.